Hírek

Pénziránytű Alkotópályázat 1-14. évfolyamosoknak. Akár 100.000 Ft nyeremény.

„Álomból valóság – így érhetjük el pénzügyi céljainkat”
Pénziránytű Alkotópályázat 1-14. évfolyamosoknak.
Akár 100.000 Ft nyeremény.

https://penziranytu.hu/alkotopalyazat20232024

Dönthetünk pénzügyeinkben is zölden! A Pénziránytű Alapítvány „Zöldiránytű” mobilappja megmutatja, hogyan élheti mindennapjait egy tizenéves úgy, hogy óvja a környezetet és a családi pénztárcát is.

Új, a Z generáció igényeihez alkalmazkodó edutainment, azaz szórakoztató módon oktató eszközt adunk most a középiskolások és a tanáraik kezébe. A „Zöldiránytű" alkalmazás a 14-20 éves diákok mindennapjaihoz kötődő praktikus információkat, tanácsokat, ismereteket tesztelő játékokat, hasznos linkeket tartalmaz a fenntarthatóság és a pénzügyi tudatosság témaköreiben.

 

Ajánlja diákjainak, legyenek ők is pénzügyileg tudatosak, egyben kíméljék a környezetet! Az alkalmazás ingyenesen letölthető az online áruházakból, vagy honlapunkról is elérhető: https://penziranytu.hu/zoldiranytu

Biztonságos bankkártya használat, megtakarítások, biztosítások, hitelek, minden, amit a tizenévesek pénzügyeiről tudni érdemes. A fiatalok a pénzügyi döntéseiket érintő kérdésekre gyakorlatias, izgalmas formában kaphatnak választ, ha letöltik az ingyenes Értem a pénzem applikációt az online áruházakból. A Z generáció érdeklődéséhez igazodva, valamint a zöld megoldások iránti elkötelezettségünk jegyében az eddig csak nyomtatványként, illetve pdf-en elérhető „Értem a pénzem” ismeretterjesztő füzet már mobilon is olvasható - az elsősorban a középiskolás korosztály számára fejlesztett applikációnak köszönhetően. Akár buszra váráskor, akár órai segédanyagként is remekül használható az Értem a pénzem app!

Segítség a tanároknak, élmény a diákoknak! Az elsősorban általános iskola 7-8. osztályos diákjainak készült, de középiskolás fiataloknak is jó szívvel ajánlható Pénzügyi hősképző mobilapplikáció hétköznapi pénzügyi problémák játékos megoldásán keresztül vezeti be a diákokat a mindennapi pénzügyi-gazdasági döntések világába. A Küldetések a pénz világában című tankönyv tudásanyagára és kerettörténeteire épülő applikáció elérhető honlapunkról is:

https://www.penziranytu.hu/penzugyihoskepzo

A tanévben legügyesebben játszó pénzügyi hősök pedig részt vehetnek ingyenes nyári Hősképző élménytáborunkban, ahol a játékos tanulás eredménye a gyakorlatban is alkalmazható, kincset érő pénzügyi tudás.

https://apps.apple.com/us/app/p%C3%A9nz%C3%BCgyi-h%C5%91sk%C3%A9pz%C5%91/id1434828690?8mt=8&ls=1

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onceapps.kpv&rdid=com.onceapps.kpv

Továbbiak megjelenítése folyamatban...