Hírek
Készítsetek digitális pénzügyi szabadulószobát és nyerjetek! Pénziránytű Tanári Díjunkkal idén a pedagógusok mellett a diákcsapatok és a szülők is nyerhetnek! A tanár vagy a szülő által mentorált és dokumentált projekt során a 7-13. évfolyamos diákoknak digitális eszközökkel is támogatott „pénzügyi szabadulószobát” kell előállítani közösen.
Biztonságos bankkártya használat, megtakarítások, biztosítások, hitelek, minden, amit a tizenévesek pénzügyeiről tudni érdemes. A fiatalok a pénzügyi döntéseiket érintő kérdésekre gyakorlatias, izgalmas formában kaphatnak választ, ha letöltik az ingyenes Értem a pénzem applikációt az online áruházakból. A Z generáció érdeklődéséhez igazodva, valamint a zöld megoldások iránti elkötelezettségünk jegyében az eddig csak nyomtatványként, illetve pdf-en elérhető „Értem a pénzem” ismeretterjesztő füzet már mobilon is olvasható - az elsősorban a középiskolás korosztály számára fejlesztett applikációnak köszönhetően. Akár buszra váráskor, akár órai segédanyagként is remekül használható az Értem a pénzem app!
Segítség a tanároknak, élmény a diákoknak! Az elsősorban általános iskola 7-8. osztályos diákjainak készült, de középiskolás fiataloknak is jó szívvel ajánlható Pénzügyi hősképző mobilapplikáció hétköznapi pénzügyi problémák játékos megoldásán keresztül vezeti be a diákokat a mindennapi pénzügyi-gazdasági döntések világába. A Küldetések a pénz világában című tankönyv tudásanyagára és kerettörténeteire épülő applikáció elérhető honlapunkról is:
Bővebben »